H-Control

Ügyfélszolgálat (H - Cs: 08:00 - 16:00, P: 08:00 - 14:00):
+ 36-1/219-0729
Ingatlanriasztás lemondása (0-24)
+36-70/702-9369, +36-30/610-6307


H-Control

Riasztórendszere mellé igényeljen akár havi 1.778 Ft-tól
távfelügyeleti szolgáltatást!

H-Control

Hírek / Ön ismeri a betörőt?


Nem vicc, jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen taktikáik és módszereik vannak a betörőknek. Járjunk egy lépéssel előttük és ismerjük meg őket.

Az egyszerű „kis” betörések, lopások mellett van olyan betörő, aki már nem bízza a dolgokat a véletlenre. Nem egy hírt hallottunk, hogy egy betörő már hetekkel előtte kifigyelte az illetőt tudta, hogy rendszeresen mely időpontokban megy el otthonról és volt ideje arra, hogy kényelmesen kipakolja a lakásból az értékeket. Ilyenkor természetesen nem hibáztathatjuk magunkat, ugyanis, kötelezettségeink és elintéznivalóink mellett, nem gondolhatunk minden egyes pillanatban arra, hogy éppen ki és mikor figyel minket. Viszont elővigyázatosak és felkészültek lehetünk.

A betörések száma tavasszal és nyáron csak növekszik, főleg mikor mindenki nyaralni megy, vagy hosszúhétvégére indul pihenni. Ilyenkor az utazás izgalma elveszi a figyelmet az elővigyázatosságtól és azt gondoljuk, hogy velünk ez nem fordulhat elő. Mindenkinek kellemesebben telik a pihenés, hogy tudjuk, otthon minden a legnagyobb rendben van.

Nem csak lakásunk biztonságára, hanem nyaralónk értékeire is figyelnünk kell. Nyáron a kisebb használati tárgyak mellett több olyan holmi is lekerülhet a telekre, ami nagyobb értéket jelenthet, így nyaralónk védelme ugyanolyan fontos, mint lakásunk, ahol a legtöbb időt töltjük.

Segítünk értékei védelmében!


AJÁNLAT

KÉRÉS


H-Control











H-Control

Partnereink


  • H. Biztonsági Kft.
  • Hubel Kft.
  • Széfbolt
  • Amega
H-Control